Infoisinfo Nederland

Camping Sint Maartenszee B.v.
Sport in Sint Maartensvlotbrug

www.campingsintmaartenszee.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0224-56140?

Adres

Westerduinweg 30. P.C. 1753BA, Sint Maartensvlotbrug, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Camping Sint Maartenszee B.v.

Hotel in Sint Maartensvlotbrug, Camping in Sint Maartensvlotbrug, Zee in Sint Maartensvlotbrug, Bungalowparken in Sint Maartensvlotbrug

Camping Sint Maartenszee; dat is natuurlijk genieten!!! In de Kop van Noord-Holland ligt, direct tegen de duinen, Camping Sint Maartenszee. Actieve ouders kunnen zich uitleven bij een volleybalwedstrijd, een duinexcursie, een kanotocht of een creatieve workshop. Van de meivakantie tot het einde van het hoogseizoen organiseert ons enthousiaste recreatieteam vele activiteiten voor de jeugd tot ongeveer 14 jaar. .
Onze gasten kunnen natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Naast de camping liggen onze geschakelde bungalows op bungalowpark Boerenslag, fraai in het groen met veel rust en privacy, met een zonnige tuin op het zuiden. Camping Sint Maartenszee: een oase van rust in een gebied met ontelbare mogelijkheden. Een viersterren familiecamping van grote kwaliteit in een prachtige omgeving van zee, duinen, strand, bloembollenvelden en een historisch achterland. Zin in een spelletje midgetgolf? Onze 18 holes baan nodigt u uit voor het breken van een record! Wilt u een keer naar een zwembad? Op 1500 meter afstand vindt u een subtropisch bad met zalig verwarmd water! Als gast ontvangt u korting op de toegangskaarten.
Spannende speurtochten, sport en waterspelletjes en natuurlijk elke avond ons kindertheater. Onze nieuwe speeltuin met tennistafels, het sportveld en het knutselhonk bieden onuitputtelijk veel plezier aan alle kinderen van jong tot oud. Daarnaast zijn voor de allerkleinsten op een aantal velden kleine speeltoestellen geplaatst. De bungalows zijn compleet ingericht voor 2 volwassenen en 4 kinderen. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Camping Sint Maartenszee B.v. (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe